home / nieuws / mbo-dag 2017 klaar voor vertrek

MBO-dag 2017 klaar voor vertrek

Gepubliceerd op: 28 september 2017

Tot 1 oktober kon aangemeld worden voor de MBO-dag 2017 en het resultaat is dat de MBO-dag helemaal volgeboekt is.

Het is voor de organisatie van de MBO-dag ieder jaar weer een uitdaging om een passende en aantrekkelijke locatie te vinden voor de MBO-dag. In voorgaande jaren waren onder meer De Markthal, Woonmall Alexandrium en Diergaarde Blijdorp de plaatsen waar de roc’s en vakscholen uit de regio de decanen en loopbaanbegeleiders van vmbo, havo en vwo welkom heetten. Dit jaar is de keuze gevallen op het ss Rotterdam, het statige passagiersschip dat in de vorige eeuw vele Nederlanders vervoerde van en naar overzeese bestemmingen onder de vlag van de Holland-Amerika Lijn.

Geheel in stijl krijgen de bezoekers bij aankomst een ontbijt aangeboden, geheel verzorgd met koffie en thee. Centraal op de MBO-dag is ook dit jaar weer de opleidingenmarkt waarop de mbo-scholen, de NVS en enkele andere instanties informatie geven over hun onderwijsaanbod en andere diensten. Verder zijn er presentaties van Intergrip over het Digitaal Instroom Dossier en ‘Kies Slim’. Tijdens de opleidingenmarkt wordt er een uitgebreide lunch aangeboden.

Ook is traditioneel de gedrukte versie van de Open Dagen-kalender beschikbaar. Hierop zijn alle open dagen en infodagen van de mbo-scholen in de regio Rotterdam-Rijnmond te zien. De digitale versie vindt u op deze website bij Open Dagen.

Deel dit bericht:

Deel dit object op Facebook Twitter dit object Deel dit object op Linkedin Deel dit object op Google+ E-mail dit object

Terug naar overzicht


Meer weten over MBO Platform Rotterdam-Rijnmond?

MBO Platform Rotterdam-Rijnmond
Drutenstraat 2
3087 CC Rotterdam
Tel: 06-27 89 60 21
E-mail: info@mborijnmond.nl

Contact opnemen