Lees meer

home / nieuws

Nieuws

Regelmatig publiceren wij nieuws met betrekking tot het mbo-onderwijs of andere gerelateerde zaken. In een overzicht onze berichten.


Checklist bij organisatie scholenmarkten

Gepubliceerd op: 15 februari 2024

Gaat u een voorlichtings- of scholenmarkt of andere voorlichtingsactiviteit voor uw leerlingen organiseren? De mbo’s van het MBO Platform Rotterdam-Rijnmond hebben wat handige tips voor u op een rij gezet.

Lees meer

Info*zine MBO-scholen

Gepubliceerd op: 2 november 2023

Het MBO Platform heeft voor de leerlingen, decanen en loopbaanbegeleiders van het VO een speciaal Info*zine gemaakt, met daarin de belangrijkste informatie van de mbo-scholen in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Lees meer

Terugblik MBO-dag 2023

Gepubliceerd op: 16 oktober 2023

De jaarlijkse MBO-dag van het MBO Platform Rotterdam-Rijnmond vond dit jaar plaats op donderdag 12 oktober 2023. We kijken terug op een inspirerende en goedbezochte bijeenkomst in de Food Innovation Academy in Vlaardingen.

Lees meer

Open dagen poster

Gepubliceerd op: 12 oktober 2023

De poster met de open dagen van alle mbo-scholen van het MBO Platform is beschikbaar.

Lees meer

Verslag MBO-dag 2021

Gepubliceerd op: 1 november 2021

Spotlights op de samenwerking in vo en mbo tijdens MBO-dag Rotterdam Rijnmond. Bekijk het visuele verslag en het fotoalbum van de MBO-dag in het Nieuwe Luxor Theater.

Lees meer

Kijk de MBO-dag 2020 hier terug

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020

Op donderdag 15 oktober 2020 vond de eerste Online MBO-dag plaats. Het eerste deel bestond uit een live uitzending waarin over actuele thema's uit het onderwijs werd gesproken in drie rondetafelgesprekken. Het tweede deel van de bijeenkomst bestond uit drie workshops. Je kunt zowel de uitzending als de drie workshops hieronder terug kijken.

Lees meer

MBO Platform op Facebook

Gepubliceerd op: 13 juni 2016

Het MBO Platform is nu ook te vinden op Facebook.

Lees meer

Meer weten over MBO Platform Rotterdam-Rijnmond?

MBO Platform Rotterdam-Rijnmond
E-mail: info@mborijnmond.nl

Contact opnemen